Resum de les opcions pel posicionament sobre la troncalitat MIR

OPCIÓ A:
- Començar a adquirir de competències del tronc a 6è de carrera per a no haver de reduir els coneixements de la especialitat ( que s’haurien d’aprendre en molt menys temps que ara).
- (en revisió) Fer més troncs per a que siguin més específics.
-Sistema d’adjudicació de la plaça de Metge Intern Resident amb 4 components: tronc, itinerari formatiu, unitat docent i ESPECIALITAT.
-Convocatòria a nivell nacional amb les places renunciades de places determinades en la convocatòria incial per ampliar l’accès infromat a la especialitat -> places assignades en funció de la nota MIR.
- Possibilitat de cursar una altra especialitat un cop terminada una del mateix tronc sense tornara cursar els dos anys de tronc. El porcentatge ofertat per a segones especialitats no ha de superar el 10% de les places.

OPCIÓ B:
-Sistema d’adjudicament de la plaça amb elecció d’especialitat i unitat docent –> itinerari i tronc estipulats per aquesta.
-Convocatòria de places a nivell nacional per a confirmar la plaça escollida -> places vacants finals (criteri d’elecció = 70 % nota MIR + 30% formació adquirida a la troncalitat).

OPCIÓ C:
-Descartada

OPCIÓ D:
- Sistema d’adjudicament de la plaça de metge intern resident amb 4 components: tronc, itinerari formatiu, unitat docent i ESPECIALITAT.
- De no haver-hi acord a la especialitat després del tronc: distribució de places primerament entre els de la mateixa unitat segons la posició MIR.
- Convocatòria nacional posterior de places vacants un cop acabat el periode troncal segons la posició MIR.

OPCIÓ E:
- Un cop cursat el tronc, dins de la mateixa unitat docent elecció de la especialitat segons: posició MIR + classificació apte/no apte del periode troncal. cal.
-Convocatòria nacional posterior de places vacants un cop acabat el periode troncal segons la posició MIR + qualificació apte/no apte del periode troncal.

OPCIÓ F:
- Sistema d’adjudicament de la plaça de Metge Intern Resident amb quatre components: Tronc , itinerari formatiu, unitat docent i ESPECIALITAT.
-Convocatories vacants a nivell nacional en base a la posició MIR, pero sobretot en funció del número de publicacions, màsters i cursos de doctorat.

OPCIÓ G:
- Sistema d’adjudicament de la plaça de Metge Intern Resident amb quatre components: Tronc , itinerari formatiu, unitat docent i ESPECIALITAT.
-Convocatories vacants a nivell nacional en base a la posició MIR

OPCIÓ H:
- Després de cursar tronc, per accedir a la especialitat -> nota d’accès al tronc 50% (MIR+expedient) + qualificació del periode troncal 50%
-Prioritat d’elecció al centre docent on s’ha cursat tronc, posteriorment una nova convocatòria nacional de places vacants per a tot l’estat (per a aquells residents que no hagin escollit la plaça d’especialista al seu centre docent)

0 comentarios:

Publicar un comentario